Με τη Chevrolet οι κάτοχοι ξενοιάζουν

Παρόλο που η Chevrolet Hellas ανέστειλε τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων, συνεχίζουμε την υποστήριξη των Κατόχων Chevrolet με δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών και πληθώρα υπηρεσιών. Μάθετε περισσότερα παρακάτω...

Η Chevrolet αναστέλλει τις πωλήσεις

Όπως θα έχετε ακούσει, η Chevrolet αποφάσισε να διακόψει την επιχειρηματική δραστηριότητα νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως η πώληση νέων οχημάτων Chevrolet στη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη θα διακοπεί πριν τα τέλη του 2015.

Ως πελάτη της Chevrolet σάς διαβεβαιώνουμε ότι η Chevrolet δεσμεύεται να εξυπηρετήσει εσάς αλλά και το όχημά σας στο μέλλον. Η παροχή σέρβις και η προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών Chevrolet για τα οχήματα της Chevrolet θα συνεχιστούν ως έχουν και σήμερα. Όλες οι ρητές έγγραφες εγγυήσεις ή τα προγράμματα σέρβις για οχήματα Chevrolet παραμένουν αμετάβλητα και θα τηρούνται πλήρως σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης. Θα καθορίσουμε τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας για σέρβις μέσω του εκτεταμένου δικτύου σέρβις της εταιρείας μας.

Καλούμε όλους τους πελάτες της Chevrolet και όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν νέο αυτοκίνητο Chevrolet πριν από το τέλος του 2015 να συνεχίσουν να επισκέπτονται το συνεργάτη σέρβις Chevrolet της περιοχής τους.

Επίσημου συνεργάτη

Παρόλο που η Chevrolet αναστέλλει τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, παραμένουμε για το σέρβις και την επισκευή του αυτοκινήτου σας στο μέλλον, με το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μας. Αυτοί θα συνεχίσουν την παροχή σέρβις και την προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών Chevrolet για τα οχήματα της Chevrolet όπως γίνεται και σήμερα. Περίπου 2.000 κέντρα σέρβις Chevrolet θα συνεχίσουν να λειτουργούν στη Δυτική και την Κεντρική Ευρώπη για τη δική σας εξυπηρέτηση. Στην Eλλάδα υπάρχουν  εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές για την εξυπηρέτησή σας. Μπορείτε να βρείτε τις διευθύνσεις τους εδώ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή υποστήριξη, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε email με τις ερωτήσεις ή τα σχόλιά σας. Και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια, μπορείτε να καλέσετε στους αριθμούς έκτακτης ανάγκης της Euro Service.


Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Opel

Ψάχνετε να αγοράσετε καινούριο Chevrolet; Δυστυχώς, αυτό δεν είναι δυνατό πλέον. Το καλό, πάντως, είναι πως η Opel διαθέτει μια εκτεταμένη γκάμα οχημάτων υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής εμφάνισης, τα οποία έχει εξοπλίσει με σπουδαία τεχνολογία και δυνατότητες.

Εγχειρίδια κατόχου και συστημάτων πληροφόρησης και ψυχαγωγίας

Ψάχνετε για τις προδιαγραφές απόδοσης ή πληροφορίες για τη συντήρηση του οχήματός σας; Θέλετε περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη λειτουργία και τη φροντίδα του Chevrolet σας; Βρείτε όλα αυτά και πολλά ακόμη στο εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου σας.

myChevrolet owners' portal

Εγγραφείτε στο myChevrolet και η διαδικασία της φροντίδας του αυτοκινήτου σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη, με υπενθυμίσεις σέρβις, χρήσιμες πληροφορίες, στοιχεία αντιπροσώπων και πολλά άλλα. Είναι μια υπηρεσία που αφορά ειδικά εσάς και το αυτοκίνητό σας και η εγγραφή γίνεται γρήγορα και εύκολα.


Service στην Ευρώπη

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι απόλαυση να οδηγείτε μία Chevrolet είναι ότι ξέρετε ότι έχετε εύκολη πρόσβαση σε προσωπική εξυπηρέτηση που σας επιτρέπει να συνεχίσετε το δρόμο σας εάν προκύψει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Τηλεφωνήστε στο γειτονικό Κέντρο Ευρωπαϊκής Υποστήριξης της Chevrolet εάν το αυτοκίνητο σας πάθει βλάβη μέσα στην Ευρώπη. Θα φροντίσουμε να συνεχίσετε το δρόμο σας. Για 36 μήνες από την αρχική εγγραφή της καινούργιας σας Chevrolet, θα σας εξασφαλίσουμε την κίνηση σας για όλο το εικοσιτετράωρο σε περισσότερες από 40 Ευρωπαϊκές χώρες.

Εγγύηση

Η Chevrolet θέλει να απολαμβάνετε οδήγηση χωρίς προβλήματα. Από την αγορά ενός από τα αυτοκίνητα μας έως το σέρβις του σύμφωνα με την εγγύηση, επιθυμούμε όλη η διαδικασία να είναι άμεμπτη και άνετη, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με καλές τιμές. Τα αυτοκίνητα μας είναι απολύτως αξιόπιστα αλλά, εάν παρουσιάσουν πρόβλημα, δεν θα υπάρξουν υπεκφυγές. Υπάρχουν περισσότερα από 55 εξουσιοδοτημένα συνεργεία Chevrolet στην Ελλάδα.