Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες

Όπως θα έχετε ακούσει, η Chevrolet αποφάσισε να διακόψει την επιχειρηματική δραστηριότητα νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως η πώληση νέων οχημάτων Chevrolet στη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη θα διακοπεί πριν τα τέλη του 2015.

Ως πελάτη της Chevrolet σάς διαβεβαιώνουμε ότι η Chevrolet δεσμεύεται να εξυπηρετήσει εσάς αλλά και το όχημά σας στο μέλλον. Η παροχή σέρβις και η προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών Chevrolet για τα οχήματα της Chevrolet θα συνεχιστούν ως έχουν και σήμερα. Όλες οι ρητές έγγραφες εγγυήσεις ή τα προγράμματα σέρβις για οχήματα Chevrolet παραμένουν αμετάβλητα και θα τηρούνται πλήρως σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης. Θα καθορίσουμε τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας για σέρβις μέσω του εκτεταμένου δικτύου σέρβις της εταιρείας μας.

Καλούμε όλους τους πελάτες της Chevrolet και όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν νέο αυτοκίνητο Chevrolet πριν από το τέλος του 2015 να συνεχίσουν να επισκέπτονται το συνεργάτη σέρβις Chevrolet της περιοχής τους.

Ακολουθούν μερικές πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με ερωτήματα που μπορεί να έχετε:

Θα έχω δυνατότητα για σέρβις και επισκευές για το Chevrolet μου στο μέλλον;

Στη Chevrolet εκτιμούμε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών μας στη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη και θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας όσον αφορά το σέρβις και την εγγύηση.  Όλες οι ρητές έγγραφες εγγυήσεις ή τα προγράμματα σέρβις για οχήματα Chevrolet παραμένουν αμετάβλητα και θα τηρούνται πλήρως σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης.

Σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας και τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές μας θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσφέρουμε επαρκή διαθεσιμότητα σημείων σέρβις για τους πελάτες μας. Θα φροντίσουμε να υπάρχουν συχνές ενημερώσεις στους ιστότοπους Chevrolet.

Πώς θα μπορώ να κάνω σέρβις στο όχημά μου όταν θα έχει διακοπεί η επιχειρηματική δραστηριότητα της Chevrolet στη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη;

Σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας και τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές μας θα συνεχίσουμε στο μέλλον να προσφέρουμε επαρκή διαθεσιμότητα σημείων σέρβις για τους πελάτες μας, και μετά από τη διακοπή λειτουργίας του οργανισμού. Για σέρβις ή επισκευές μπορείτε να επισκέπτεστε τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας. Αν υπάρξει κάποια μεταβολή στην περιοχή σας στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως. Μπορείτε να επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο για περαιτέρω ενημερώσεις.

Τι θα γίνει όταν θα κλείσει ο αντιπρόσωπος μου;

Σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας και τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές μας θα συνεχίσουμε στο μέλλον να προσφέρουμε επαρκή διαθεσιμότητα σημείων σέρβις για τους πελάτες μας, και μετά από την αναστολή της λειτουργίας του οργανισμού. Για σέρβις ή επισκευές μπορείτε να επισκέπτεστε τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας. Αν υπάρξει κάποια μεταβολή στην περιοχή σας στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.  Θα φροντίσουμε να υπάρχουν συχνές ενημερώσεις στους ιστότοπους Chevrolet.

Έλαβα επιστολή ανάκλησης προϊόντος. Τι πρέπει να κάνω;

Σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιέχονται στην επιστολή και να κλείσετε ραντεβού σε ένα από τα σημεία σέρβις της εταιρείας μας.  Για να βρείτε ποια αντιπροσωπεία βρίσκεται κοντά σας, ελέγξτε την επιλογή Εύρεση Επίσημου Συνεργάτη εδώ στον ιστότοπο.

Για πόσο καιρό / πόσα χρόνια θα συνεχίσει η Chevrolet να προμηθεύει ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό μου;

Σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας και τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές μας θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσφέρουμε επαρκή διαθεσιμότητα σημείων σέρβις και επισκευών για τους πελάτες μας. Αναμένουμε ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Έχω ένα Chevrolet με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing). Θα ισχύσει έως τέλους η χρηματοδοτική μίσθωση και θα επιστρέψω το αυτοκίνητο σύμφωνα με το πρόγραμμα;
Έχω ένα Chevrolet με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing). Θέλω να λύσω τη σύμβαση χρηματοδοτικής μίσθωσης τώρα.

Οι υφιστάμενες συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης δεν θίγονται από την παρούσα ανακοίνωση. Η σύμβαση χρηματοδοτικής μίσθωσης που έχετε συνάψει παραμένει αμετάβλητη. Μόνο η εκάστοτε εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης μπορεί να συζητήσει ή να αποδεχτεί τροποποιήσεις στη σύμβαση.  Αν έχετε απορίες, μπορείτε να αποταθείτε στην εκάστοτε εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Αγόρασα ένα Chevrolet, το οποίο δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Θα παραλάβω τελικά το αυτοκίνητο;

Η παραγγελία σας συνεχίζει να ισχύει. Αποταθείτε στον αντιπρόσωπό σας για να ενημερωθείτε σχετικά με την παράδοση του αυτοκινήτου.

Αγόρασα ένα Chevrolet, το οποίο δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Δεν το θέλω πια αυτό το αυτοκίνητο. Πώς μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιό μου;

Στο άμεσο προσεχές διάστημα θα επικοινωνήσουμε με τους αντιπροσώπους μας για να εξετάσουμε όλες τις πιθανές επιλογές. Αποταθείτε στον αντιπρόσωπό σας για κάθε ερώτηση που αφορά το συμβόλαιο ή την παράδοση του αυτοκινήτου σας.

Με την παρούσα ανακοίνωση, θα υποτιμήσετε αμέσως την αξία του αυτοκινήτου που αγόρασα πρόσφατα; Πώς θα με αποζημιώσετε για αυτό;

Δεν υπάρχουν προγράμματα για αποζημίωση πελατών. Σύμφωνα με πρόσφατα παραδείγματα επωνυμιών που έφυγαν από κάποια αγορά, δεν υπάρχει σημαντική πτώση της υπολειμματικής αξίας σε βάθος χρόνου.

Μόλις επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο της Chevrolet / το σημείο σέρβις της Chevrolet, αλλά δεν είχαν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την τελευταία ανακοίνωση της Chevrolet.

Μόλις αρχίσαμε τη διαδικασία επικοινωνίας με όλους τους αντιπροσώπους μας για να εξετάσουμε όλες τις πιθανές επιλογές. Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες. Σας καλούμε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας για ό,τι πιο πρόσφατο σε ενημερώσεις και νέα αλλά και για προσφορές σε νέα οχήματα και σέρβις στη χώρα σας.